Clima i Calefacció

20211105_114736

Presentació

Som experts en tot tipus d´instal·lacions de climatització, tant d´aire condicionat, estil split o aire per conductes. Som especialistes en el disseny i la fabricació pròpia d’aire condicionats per conductes, adaptant-lo a la millor necessitat de l’habitatge o de l’empresa. El nostre equip de professionals s’encarrega d’assessorar amb el millor sistema per a cada necessitat, fins i tot amb el manteniment, la reparació i/o la reforma dels equips de climatització. Per mantenir el planeta, ens encarreguem del reciclatge i el maneig dels gasos refrigerants, com ara la maquinària.

Sostenibilitat

Rou és una marca de qualitat, com els productes que utilitzem per a tots els nostres projectes. Apostem per la durabilitat i per això utilitzem marques de gran qualitat perquè el projecte sigui segur i eficient. Els nostres equips fan servir gasos ecològics i respectuosos amb el medi ambient.

Instal·lacions

A Rou oferim els millors sistemes de calefacció per a casa o empresa. Instal·lem sistemes de calefacció per radiadors i/o terres radiants, amb les millors marques de calderes i escalfadors del mercat. Els nostres professionals s’encarreguen de recomanar i dissenyar, a mida, el millor sistema de calefacció que s’adapti millor a les necessitats de l’habitatge. També ens encarreguem de les reparacions i manteniments de les calderes/escalfadors a gas i elèctrics. Rou és una marca de qualitat, com els productes que utilitzem per a tots els nostres projectes. Apostem per la durabilitat i per això utilitzem marques de gran qualitat perquè el projecte sigui segur i eficient.

Skip to content